9. 10. 2011

EkoJany na LIVEPARKu

V sobotu 15. októbra vás pozývame do Malaciek na multižánrové podujatie LIVEPARK, kde sa okrem iných predstavíme aj my s našim projektom EkoJany o 16:30 v malackom kine.

Čo je LIVEPARK?

LIVEPARK je moderované, netradičné, multižánrové podujatie konané v priestoroch kina, počas ktorého by sme radi ponúkli priestor na realizáciu jednotlivcom aj rôznym zoskupeniam súčasného umenia rôzneho druhu a občianskej spoločnosti so snahou podporiť ich a pomôcť im zviditeľniť sa.

Za LIVEPARKom stojí občianske združenie PATAPUF, spájajúce rovnako zmýšľajúcich ľudí, ktorí majú radi kultúru v najrôznejších podobách a chcú ju rozvíjať a rozširovať vo svojom okolí, rovnako ako podporovať zaujímavé projekty v rôznych oblastiach. Cieľom občianskeho združenia je vyvíjanie aktivít a poskytovanie služieb jednotlivcom, organizáciám a miestnym komunitám prostredníctvom činností súvisiacich s podporou vzdelávania, tvorivosti, fotografického umenia, informačnej gramotnosti občanov, a to prostredníctvom realizácie kultúrno-spoločenských a výchovno-vzdelávacích projektov. Združenie má záujem podporovať svojou činnosťou rozvoj cestovného ruchu a kultúry.

Celý program nájdete na stránke www.livepark.sk

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára